Douwe Egberts

Geplaatst op: 23-05-2013

De smaak van koffie

Het Nederlandse Douwe Egberts weet hoe koffie moet smaken. Het merk produceert dan ook niet voor niets al meer dan 260 jaar al Douwe Egberts koffie waar over de hele wereld van genoten kan worden. De verschillende smaken van dit unieke merk zijn dan ook beschikbaar in het Rood aroma, Blond, Donker, Décafé, mildcafé, half cafeïne en de aroma rood grove maling. Volgens Douwe Egberts zet je de beste koffie alleen maar zelf, met behulp van de bekende reguliere snelfiltermaling.

Variaties in koffiebonen  

Het merk kent verschillende variaties in koffiebonen. Zo zijn de bonen van het aroma rood bij iedereen bekend. Daarnaast zijn de aroma's excellent, mocca en select gericht op de echte liefhebbers. Als je een voorliefde hebt voor het drinken van espresso, dan kun je gebruik maken van het aroma rosse, espresso dark of espresso extra dark voor een extra krachtige smaak.

Nieuwste varianten

De nieuwe Douwe Egberts varianten die inmiddels ook een plek hebben ingenomen in de supermarkt zijn de ica macchiato en de ice cappuccino. De ice cappuccino en de ice mocha latte  zijn sinds kort verkrijgbaar in blik. Al deze koffies dienen koud geserveerd en gedronken te worden. De blends van deze koude varianten zijn allemaal uniek en bieden een echte smaaksensatie aan de proever.

Oploskoffie

Douwe Egberts kan zichzelf een van de weinige aanbieders van instant koffie of oploskoffie noemen. Met de verschillende smaken als aroma rood, excellent, décafé en espresso kan er genoten worden van een perfect kopje instant koffie. Dankzij de bereiding van deze koffie blijft de smaak van de koffiebonen goed behouden en gaat er ook geen aroma verloren.