Espressomachine merken

Geplaatst op: 23-05-2013

Espressomachines zijn ze er in vele maten en modellen. Ook zijn hier natuurlijk diverse prijsklasses in te vinden van een apparaat dat koffiebonen voor je maalt tot en met een echte koffiezetter. Ontdek hier onder meer over de verschillende espressomachines merken die er in de markt zijn.

Nespresso

Genieten kan met de koffie machines van het merk Nespresso. Nespresso biedt uitsluitend hoogwaardige kwaliteitskoffie. Deze wordt bereidt door een Nespresso capsule in het apparaat te plaatsen. De machines zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk. Na het bereiden van jouw kopje Nespresso plaatst de machine de lege capsule automatisch naar het afvalbakje. Het enige wat jij dan nog moet doen is het afvalbakje regelmatig leegmaken. Als je van exclusiviteit houdt, dan kies je voor Nespresso.

Krups

Het merk Krups heeft veel ervaring in het produceren van espressomachines. Zo zijn er van Krups de espresso en filterautomaten beschikbaar. De Nescafé Dolce Gusto was al langer bekend bij het grote publiek vanwege zijn speciale koffies die je er in een handomdraai mee kunt bereiden. De nieuwste variant van Krups is de espressomachine met het tamping system waarmee een optimale extractie en een nog verfijnder aroma verkregen kunnen worden.

DeLonghi

DeLonghi biedt jou als fijnproever veel varianten aan espressomachines. Zo kun je kiezen voor volautomatische en halfautomatische espressomachines. Al deze machines voorzien je van de lekkerste koppen koffie die jij kunt bereiden in een handomdraai. DeLonghi dankt haar bijzondere kwaliteit aan de mogelijkheden om te blijven innoveren. Deze machines bieden zowel de mogelijkheid om koffiebonen alsnog te malen of koffie te bereiden met al gemalen koffiebonen. Dit merk biedt ook de mogelijkheid om melkkannen, waterfilters en andere onderhoudsproducten apart bij te bestellen.

Philips

Het Nederlandse Philips heeft al diverse espresso machines ontwikkeld met veel succes. Het begon ooit met de Senseo en inmiddels is deze lijn uitgebreid omet onder andere de Brombeere, de Quadrante, Twist en Viva Cafe. Sinds kort is ook de Sarista deel uit gaan maken van de espresso machines van Philips. Extra aan de Sarista is de mogelijkheid om koffie te bereiden met verse koffiebonen.