Kimbo koffie

Geplaatst op: 23-05-2013

Echte Italiaanse koffie

Kimbo symboliseert de echte Italiaanse cultuur van het drinken van espresso. Het is een merk van het eveneens Italiaanse Café de do Brasil. De echte kenners noemen Kimbo als een van de beste koffies ter wereld. Dankzij het behoudt van traditie en het blijven innoveren kan Kimbo zichzelf blijven ontwikkelen. Zo volgt het merk dan ook de wensen van haar klanten en laat het deze wensen terugkomen in nieuwe espresso's en melanges.

Nieuwste trends

Deze nieuwste trends vertalen zich bij Kimbo bijvoorbeeld in de echte ijskoude cappuccino's brasiliani en espresso's. Deze varianten zijn voorzien van cacao of hazelnoot crème voor een nog vollere smaak. Ook de frappuccino is Kimbo zeker niet onbekend. Zo voldoet Kimbo aan de wens van haar klanten en lukt het om mensen te blijven inspireren en de lekkerste koffies te bereiden.

Koffiemelanges

Dat Kimbo een zeer uitgebreid assortiment heeft, mag wel blijken uit alle melanges die Kimbo op de markt heeft gebracht. Of je nu zelf houdt van de meest donkerste en vurigste espresso's of van een romige melange bereid met arabica bonen; voor iedereen is er de perfecte melange te vinden. Het Italiaanse merk heeft ook speciale espresso varianten beschikbaar waarmee de perfecte espresso ook thuis bereid kan worden.

Kies voor Kimbo koffie

Het Italiaanse Kimbo staat garant voor kwaliteit en een pure koffiesmaak. Het is een toonaangevend merk en levert koffie over de gehele wereld. Als jij wil proeven van het beste dat de smaak van Italië je kan bieden, kies dan voor de koffiebonen en melanges van Kimbo.