Lavazza koffie

Geplaatst op: 23-05-2013

Lavazza koffie

Wereldwijd populair
De koffie van het Italiaanse Lavazza is over de hele wereld erg populair en wordt dan ook in meer dan 80 landen dagelijks gedronken. Zowel in openbare gelegenheden als voor gebruik thuis is deze koffie heel geschikt. De koffiebonen worden met de grootste zorgvuldigheid bereid en hebben een zeer fijn aroma. Zowel voor de professionele barista als voor de gebruiker thuis zijn er diverse koffiesystemen en andere accessoires beschikbaar, speciaal voor Lavazza koffie.

Veel variatie

Het merk heeft een veelvoud aan melanges op de markt gebracht en gebruikt alleen koffiebonen van geselecteerde plantages gelegen in Brazilië en Midden-Amerika. Er is voor iedere liefhebber van koffie een perfecte melange op de markt gebracht door Lavazza. Het merk heeft niet alleen koffiebonen beschikbaar, maar ook pods, pads en cupsystemen.

Kwaliteitskoffie

Lavazza staat garant voor kwaliteit. Het merk levert dan eigenlijk ook voor zowel de bonen als gemalen koffie en voor zowel reguliere als cafeïne vrje koffie een hoogstaande kwaliteit waar iedere keer weer van genoten kan worden. De bonen worden met zorg geselecteerd en gebrand. Dankzij deze kwaliteitscontroles ben jij ervan verzekerd kwaliteitskoffie in huis te hebben van Lavazza.

Melanges

Iedere melange van Lavazza heeft de ware fijnproever echt iets te bieden. Zo is de melange van uitsluitend arabica bonen voorzien van een zoete en bloemige smaak. De overige melanges van zowel arabica als robusta bonen hebben een vollere, ronde en intense smaak die lang blijft hangen. Zo is er een keuze uit de donkerdere gebrande espressobonen en de medium branding die zorgt voor een lichtere smaak.